Ротари клуб Бањалука поново донирао меде Фонду солидарности

Већ традиционално када су “залихе“ плишаних медвједића на измаку, Ротари клуб Бањалука је ту да нам донира нове меде који су постали својеврстан симбол Фонда солидарности за дијагностику и лијечење обољења, стања и повреда дјеце у иностранству.

До сада је на стотине дјеце која су упућена на лијечење у иностранство преко наше установе добило медвједиће, а фотографије и поруке родитеља које добијамо нам свједоче колико је овај мали гест заправо велики за малишане јер им улијева осјећај да нису сами у болничким постељама – јер ту је медо који их чува.

Иначе, Ротари клуб Бањалука по трећи пут је донирао плишане медвједиће Фонду солидарности. Овог пута представници Ротари клуба Давор Максимовић и Недељко Милаковић уручили су директорици Фонда солидарности Јасминки Вучковић више од стотину меда који ће у наредном периоду бити дијељени малишанима који буду одлазили на лијечење у иностранство. Директорица Фонда солидарности захвалила се Ротари клубу на континуираној подршци јер, како је навела, њихова подршка не само да је од великог значаја за малишане и њихове породице, већ на овај начин показују и повјерење у рад Фонд и да препознају значај наше установе чијим оснивањем је системски ријешен проблем финансирања лијечења дјеце у иностранству.

20 септембра, 2023
Copyright © 2024- Фонд Солидарности Републикe Српскe