Донирано 20.000 КМ Фонду солидарности

Сазнање да је Фонду солидарности за дијагностику и лијечење обољења, стања и повреда дјеце у иностранству дониран износ од 20.000 КМ нас је све обрадовала и ганула, будући да нам је овај велики знак пажње јасан показатељ да одговорни појединци мисле на болесну дјецу. То је још једна побједа хуманости  и солидарности здравих са болесним, због чега ова донација има још већу вриједност.

Фонд солидарности је и раније добијао донације како од друштвено одговорних компанија, тако и појединаца које су за нас увијек биле подстријек да радимо још боље. Осим тога, све ове донације су наша покретачка снага зато што шаљу само једну поруку – да дјеца и родитељи нису препуштени сами себи у тој неизвјесној борби за оздрављење.

И зато једно велико хвала свим радницима које већ четири године од својих плата издвајају средства за Фонд солидарности, хвала и појединцима и друштвено одговорним  компанијама које својим донацијама подстичу и друге да ураде то исто.  Фонд солидарности транспарентним и одговорним радом настоји да сваким даном  да оправда повјерење јавности, а сви ови лични примјери хуманости нас обавезују да и убудуће радимо још преданије.

17 марта, 2022
Copyright © 2024- Фонд Солидарности Републикe Српскe