Donirano 20.000 KM Fondu solidarnosti

Saznanje da je Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu doniran iznos od 20.000 KM nas je sve obradovala i ganula, budući da nam je ovaj veliki znak pažnje jasan pokazatelj da odgovorni pojedinci misle na bolesnu djecu. To je još jedna pobjeda humanosti  i solidarnosti zdravih sa bolesnim, zbog čega ova donacija ima još veću vrijednost.

Fond solidarnosti je i ranije dobijao donacije kako od društveno odgovornih kompanija, tako i pojedinaca koje su za nas uvijek bile podstrijek da radimo još bolje. Osim toga, sve ove donacije su naša pokretačka snaga zato što šalju samo jednu poruku – da djeca i roditelji nisu prepušteni sami sebi u toj neizvjesnoj borbi za ozdravljenje.

I zato jedno veliko hvala svim radnicima koje već četiri godine od svojih plata izdvajaju sredstva za Fond solidarnosti, hvala i pojedincima i društveno odgovornim  kompanijama koje svojim donacijama podstiču i druge da urade to isto.  Fond solidarnosti transparentnim i odgovornim radom nastoji da svakim danom  da opravda povjerenje javnosti, a svi ovi lični primjeri humanosti nas obavezuju da i ubuduće radimo još predanije.

17 Marta, 2022
Copyright © 2024- Fond Solidarnosti Republike Srpske