PROPISI

Odluke i rješenja

Odluka o finansiranju troškova vezanih za liječenja djece u inostranstvu za vrijeme vanrednog stanja na teritoriji Republike Srpske (Službeni glasnik Republike Srpske: 41/20).
Odluka o finansiranju troškova vezanih za liječenje djece u inostranstvu za vrijeme vanredne situacije na teritoriji Republike Srpske (Sluzbeni glasnim Republike Srpske: 31/20).
Odluka o osnivanju JU Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu (Sluzbeni Glasnik Republike Srpske: 109/17).
Rješenje o imenovanju direktora Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu (Službeni glasnik Republike Srpske: 29/19).
Rješenje o imenovanju v.d. članova Upravnog odbora Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu (Službeni glasnik Republike Srpske: 116/18). (Službeni glasnik Republike Srpske: 116/18).
Rješenje o imenovanju Komisije za dodjelu sredstava JU Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu (Službeni glasnik Republike Srpske: 109/17).
Rješenje o imenovanju Komisije za dodjelu sredstava JU Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu (Službeni glasnik Republike Srpske: 01/18).
Rješenje o imenovanju Komisije za dodjelu sredstava JU Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu (Službeni glasnik Republike Srpske: 30/18).
Copyright © 2024- Fond Solidarnosti Republike Srpske