Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu ima novu internet stranicu www.fondsolidarnosti.com. Stranica je kreirana sa željom da se na jednom mjestu mogu pronaći sve neophodne informacije o radu naše ustanove.

Nova internet stranica Fonda solidarnosti nudi raznovrstan i informativan sadržaj uz prepoznatljiv vizuelni identitet ustanove, a sve u cilju da roditelji djece kojima je potrebna vrsta pomoći koju pruža Fond solidarnosti kao i mediji i svi zainteresovani na što brži i jednostavniji način dođu do neophodnih informacija. Do sada su se informacije o radu Fonda solidarnosti mogle pronaći na internet stranici Fonda zdravstvenog osiguranja RS.

Fond solidarnosti i na ovaj način, nastavlja sa praksom transparentnog rada.

U kreiranju internet stranice najviše se vodilo računa da se jednostavno i brzo ponude sve najvažnije informacije o radu Fonda solidarnosti koje su najviše interesovale kako roditelje djece tako i medije. Najčešće su to bile informacije o proceduri odobravanja sredstava za dijagnostiku i liječenje djece u inostranstvu, ukupnom broju djece kojoj su odobrena sredstva za dijagnostiku i liječenje u inostranstvu, zdravstvenim ustanovama u koju se djeca odlazila na dijagnostiku i liječenje te trenutnom stanju finansijskih sredstava na računima fonda solidarnosti.

Budući da je najvažniji izvor prihoda Fonda solidarnosti izdvajanje od neto plata radnika nastojali smo da i kroz novu internet stranicu opravdamo povjerenje svih onih koji daju svoj doprinos u liječenju djece u inostranstvu, tako što ćemo biti još transparentni i dostupniji za sva dodatna pitanja.

Nova internet stranica uz savremena grafička i dizajnerska rješenja maksimalnu preglednost i funkcionalnost, svim korisnicima nudi potpune informacije o aktivnostima Fonda solidarnosti, precizne baze podataka o aktima kojima je regulisan naš rad, sva potrebna uputstva, formulare koje je neophodne popuniti prilikom predaje zahtjeva za finansiranje liječenja i inostranstvu, odgovore na najčešća pitanja koja su od osnivanja Fonda solidarnosti najviše interesovala javnost. Osim toga, predstavljeni su i oni koji čine rad Fonda solidarnosti efikasnijim poput stručne komisije Fonda solidarnosti, predstavnika Upravnog odbora, ali i kontakti radnika koji rade za Fond solidarnosti u cilju jednostavnije i brže komunikacije sa korisnicima.

Fond solidarnosti će i dalje da u skladu sa svojom poslovnom politikom i opredjeljenjima unapređivati svoj rad, činiti ga transparentnim, jer nam je važno da svaki roditelj u Republici Srpskoj zna da postoji naša ustanova čija je osnovna misija finansiranje dijagnostike i liječenja djece u inostranstvu.

5 Avgusta, 2021
Copyright © 2024- Fond Solidarnosti Republike Srpske